Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

Premii

Produsele de marca comercială «Floreni»
sunt acceptate și apreciate în cadrul târgurilor specializate internaționale: «Fabricat în Moldova», «Christmas Fair», «Food & Drinks»

  • 2012

    Aprecierea consumatorilor

  • 2013

    Favoritul anului

  • 2014

    Favoritul anului

2015

  • “Marca comercială a anului 2015”

În anul 2012 compania a obținut un grand vizavi de implementarea Mecanismului de Cofinanțare din partea Guvernului Republicii Moldova , Ministerului Economiei Republicii Moldova, Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu suportul financiar al Băncii Mondiale.

În 2012 în cadrul concursului «Marca comercială a anului» la care a participat, SA «Floreni» a obținut medalia de argint la nominalizarea «Aprecierea consumatorului», în categoria «produse alimentare».

În anul 2013 compania a participat la concursul «Marca comercială a anului» la categoria «produse alimentare», și a cîștigat Marele Premiu al concursului – Mercuriul de Aur la nominalizarea «Favoritul anului».

În 2014 companiei îi este oferit din nou Marele Premiu – Mercuriul. Din an în an compania obține premii valoroase, și acest lucru este meritul întregului colectiv de profesioniști.

În 2015 compania este inaugurată cu marele premiu Mercuriul de Aur în cadrul concursului “Marca comercială a anului 2015“ în nominalizarea “Reputaţie şi încredere” şi o diplomă de onoare în categoria “Premiul pentru realizări în domeniul calitaţii 2015”.

Sus