Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

CREȘTEREA
BROILERILOR

După eclozionare, puii sunt transferați în halele specializate, în care le sunt create condiții optime pentru o creștere corectă și rapidă. În aceste adăposturi, podeaua este acoperită cu un strat gros de paie proaspete și uscate. Temperatura și umiditatea sunt aduse la perfecțiunea pentru puii cu vârsta de o zi.

Rasa de broileri «Cobb– 500» impune niște exigențe față de condițiile de întreținere, iată de ce apa proaspătă, rația alimentară optimală și menținerea condițiilor ideale sunt asigurate continuu.

Pentru atingerea unor indici înalți de producție, sunt respectate recomandările de întreținere a păsărilor, cerințele veterinar-sanitare și tehnice, precum: nivelul temperaturii și umidității, regimul de iluminare, regimul de alimentare și asigurare cu apă, controlul calității apei și furajelor.

După 42 zile, păsările sunt abatorizate. Adăposturile în care au stat acestea sunt curățate și dezinfectate; de asemenea, este schimbat așternutul de pe podea. Actualmente compania deţine trei zone de producere cu o suprafaţă de 105 000 m2 pe care sunt situate 62 de adaposturi pentru păsări.

Condițiile de trai ale păsărilor sunt asemănătoare cu cele obișnuite în condiții de casă – păsările nu sunt închise în cuști, ci se află în adăposturi spațioase.

Sus