Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

SCURT ISTORIC

Istoricul companiei «Floreni» SRL incepe în anul 1972, pe atunci «Fabrica de creștere a păsărilor din Chișinău». În anul 2000, fabrica a fost supusă privatizării și a fost reorganizată în Societatea pe acțiuni «Floreni». La finele anului 2010, a avut loc o schimbare a acționarului majoritar al companiei, iar acest fapt a generat modificări pozitive, și anume exploatarea unor încăperi, noilor hale de creștere a puilor broiler, extinderea și modernizarea abatorului. Ca urmare a acestora a fost îmbunătățită calitatea produselor cu marca comercială «Floreni». Din acel moment obiectivul principal al companiei a devenit comercializarea producției, preponderent refrigerate, prin intermediul propriei rețele de magazine de firmă, atît în raza municipiului Chișinău, cît și pe întreg teritoriul republicii. Actualmente compania deține trei zone de producție în satele Floreni, Țânțăreni și Salcia. Suprafața totală a acestora constituie circa 105 000 м². Anual în cadrul companiei sunt crescuți până la 16 mln de pui broiler, fapt ce permite prelucrarea și comercializarea a peste 1 700 tone de producție finită lunar.

În anul 2012 compania a obținut un grand vizavi de implementarea Mecanismului de Cofinanțare din partea Guvernului Republicii Moldova , Ministerului Economiei Republicii Moldova, Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu suportul financiar al Băncii Mondiale.

În 2012 în cadrul concursului «Marca comercială a anului» la care a participat, «Floreni» SRL a obținut medalia de argint la nominalizarea «Aprecierea consumatorului», în categoria «produse alimentare».

În anul 2013 compania a participat la concursul «Marca comercială a anului» la categoria «produse alimentare», și a cîștigat Marele Premiu al concursului – Mercuriul de Aur la nominalizarea «Favoritul anului».

În 2014 companiei îi este oferit din nou Marele Premiu – Mercuriul. Din an în an compania obține premii valoroase, și acest lucru este meritul întregului colectiv de profesioniști.

În 2015 compania este inaugurată cu marele premiu Mercuriul de Aur în cadrul concursului “Marca comercială a anului 2015“ în nominalizarea “Reputaţie şi încredere” şi o diplomă de onoare în categoria “Premiul pentru realizări în domeniul calitaţii 2015”.

În 2016 compania este inaugurată cu marele premiu Mercuriul de Aur în cadrul concursului “Marca comercială a anului 2016“ în nominalizarea “Reputaţie şi încredere” şi o diplomă de onoare în categoria “Premiul pentru realizări în domeniul calitaţii 2016”.

În prezent în cadrul companiei activează peste 1 300 de angajați. În anul 2015 volumul vânzărilor a constituit 14,5 mii tone de producție finită, sau echivalentul a 500 mln lei. «Floreni» SRL se bucură de o dezvoltare stabilă, continuă și dinamică.

Sus