Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

PRELUCRAREA
CĂRNII
La atingerea vârstei de 42 zile, puii sunt aduși în secția de prelucrare a cărnii de pasăre.

Abatorizarea: începutul procesului tehnologic de prelucrare a cărnii. Este prima operație la care sunt supuse păsările după suspendarea lor pe transportorul aerian. Acatorizarea electrică prin imersie, sistemul «delicat» de opărire și un ansamblu întreg de mașini de eviscerare garantează calitatea înaltă a procesului de prelucrare a cărnii de pui. Procesul este automatizat. Calitatea și siguranța procesului de producție este în permanență verificată de către medicii veterinari.

Prelucrarea: Trecerea din abator în secția de prelucrare a carcaselor eviscerate de pui are loc prin secția de refrigerare. Utilajele și echipamentele din acest sector permit răcirea carcaselor de pui până la temperatură de +2°С în 70 minute. După aceasta, produsele sunt prelucrate, ambalate și transferate în camere de refrigerare sau de congelare.

Depozite frigorifice: În procesul de producție a cărnii de găină depozitele frigorifice reprezintă destinația finală. Din secția de prelucrare, cu ajutorul paletelor, produsele fabricate sunt depozitate. Compania deține un sistem logistic individual de cirulație a produției în depozitele frigorifice. Acestea sunt dotate cu numărul necesar de frigidere cu diferite regimuri de temperatură.

Potenţialul abatorului constitue 6000 capete per oră.

În acest mod are loc păstrarea produsul finit, astfel asigurîndu-se înalta calitate și siguranța.

Sus