Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

Siguranță

În cadrul companiei «Floreni» SRL a fost elaborată o politică de securitate ecologică, iar în prezent se duc lucrări de implementare a acesteia. Scopul politicii – elaborarea și implementarea tehnologiilor care nu generează deșeuri sau care generează deșeuri în cantități reduse, care să permită introducerea în circuitul economic toate materialele prime care se produc și se adună la fabrică în procesul de bază de producție. Acest lucru este condiționat de necesitatea excluderii pagubelor economice și ecologice, adus mediului înconjurător ca urmare a depozitării deșeurilor.

Una dintre prioritățile de bază ale Politicii este protecția mediului ambiant prin desfășurarea unor măsuri de conservare a mediului.

1. Cea mai importantă sarcină– prelucrarea dejecțiilor provenite de la păsări, proces care ar trebui să fie inofensiv pentru mediul înconjurător.
2. În conformitate cu contractele încheiate cu organizațiile specializate, compania va expedia pentru reciclare lămpile cu mercur uzate, anvelopele de la automobile și tractoare, baterii, țesăturile uleioase precum și reziduurile și molozul acumulat pe teritoriul fabricii.
3. Este planificată modernizarea tehnică a procesului de producere în vederea reducerii consumului de apă, gaze și energie electrică.

Întreaga activitate legată de siguranța ecologică și protecția mediului ambiant este asigurată cu toate resursele necesare, inclusiv personal, finanțe, tehnologii, utilaj și ore de muncă.

Sus