Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

COMERCIALIZAREA

«Floreni» SRL colaborează cu peste 400 agenți economici. Produsele ajung la consumatori atăt prin intermediul relațiilor comerciale cu rețelele de comercializare, angrosiști, cît și prin intermediul propriei rețele de magazine de firmă - «Floreni» SRL.

Compania stabilește continuu relații de colaborare cu noi parteneri de afaceri. Specialiștii «Floreni» SRL studiază activ nivelul cererii pe piață. Conform rezultatelor studiului, pe piață sunt introduse tipuri noi de produse pentru fiecare cumpărător, de la clasa Econom la Premium. Toate produsele fabricii sunt trimise spre comercializare în ambalaj de firmă.

Punctele de comercializare sunt poziționate în toată Republica Moldova, compania propunându-și să dezvolte continuu rețeaua comercială proprie. Relațiile de parteneriat create cu rețelele de supermarketuri permit companiei menținerea unei baze extinse de clienți.

Cu fiecare zi se înregistrează o creștere a cererii cumpărătorului față de produsele refrigerate, comercializate în ambalaj original, care conferă produsului un gust deosebit și păstrează proprietățile benefice ale acestuia.

Sus