Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

Strategie

Strategia «Floreni» SRL are drept obiectiv majorarea cotei de piață pentru producerea cărnii de pasăre, prin utilizarea mult mai eficientă a tuturor capacităților, prin expansiune, reconstrucții și asimilare de noi tehnologii. Atuul strategiei noastre de dezvoltare a afacerii îl constituie investițiile continue vizavi de calitatea produselor, adoptarea de noi tehnologii în producere, precum și implementarea unor proiecte noi ce țin de lărgirea sortimentului. Scopul nostru primordial este saturarea necesităților populației în carne de pasăre.

Compania «Floreni» este lider pe piața autohtona de cărne de pui. «Floreni» rămîne cea mai populară marcă comercială din Republica Moldova.

Compania utilizează cele mai moderne echipamente europene și continuă să investească în dezvoltarea noilor capacități de producere, astfel încât să-și mențină statutul de producător european modern și tenace.

Misiunea companiei constă în asigurarea populației cu produse alimentare din carne de pasăre de cea mai înaltă calitate.

Sus