Acum, rețete cu produsele noastre pe Unica.md!

Arhiva video Linia fierbinte:+(373 22) 22 77 80

Tehnologii
moderne

În prezent, în cadrul fabricii de păsări, continuă procesul de modernizare tehnică, sunt construite noi adăposturi speciale pentru păsări, se planifică sporirea capacității de producere a abatorului, sunt implementate metode moderne de întreținere și hrănire a păsărilor.

Experiența bogată a angajaților fabricii în tandem cu tehnologiile moderne permit fabricarea unor produse din carne de pasăre cu efecte benefice, hrănitoare și curate din punct de vedere ecologic. Gustul deosebit și puritatea ecologică a cărnii sunt asigurate de furajele naturale de origine vegetală. Deținerea furajelor personale permite reglarea costului produselor.

Conducerea fabricii este receptivă față de ultimele tehnologii din domeniul avicol și implementează cele mai moderne soluții din domeniu.

Ca urmare a utilizării tehnologiilor științifice, sporește gradul de păstrare a păsării și este îmbunătățită calitatea produsului finit.

În procesul de creștere a păsărilor, în cadrul fabricii, se atrage o atenție deosebită respectării stricte a cerințelor sanitar- veterinare și desfășurării măsurilor de profilaxie.

Calitatea produsului finit este verificată în cadrul laboratorului veterinar și obține certificat de calitate.

Sus