• FIȚI INFORMAT!
  PROTECȚIA ÎNSEAMNĂ SĂNĂTATE!

  FIȚI PREGĂTIȚI:

  1. Informați-vă doar din surse credibile!
  2. În caz de apariție a simptomelor de gripa sau răceala – cereți ajutor medical: apelați la 112 și/sau medicul de familie! Nu vă deplasați desinestătător la instituțiile medico-sanitare! Nu administrați medicamente și nu vă tratați individual!
  3. Stați acasă! Ieșiți doar în caz de necesitate stringentă!
  4. Evitați aglomerațiile! Respectați distanța dintre persoane de cel puțin 1 metru!
  5. Evitați să atingeți cu mâinile ochii, nasul sau gura!
  6. Nu utilizați obiectele personale ale altor persone (pahare, farfurii, tacâmuri etc).
  7. Dacă ați călătorit în zonele afectate de COVID-19 sau ați fost în contact cu o persoană bolnavă - autoizolați-vă pe cel puțin 14 zile și anuntați imediat medicul de familie! Respectați recomandările medicilor! Nu intrați în contact direct cu nici o altă persoană! Simptomele ar putea apărea în cel puțin a 5 zi!

  ACTIONAȚI!

  1. Spălați-vă cât mai des pe mâini cu apă și săpun sau folosiți soluții dezinfectante pe bază de alcool!
  2. Dacă tușiți și/sau strănutați – acoperiți-vă nasul și gura cu pliul cotului sau cu un șervețel de unică folosință pe care îl aruncați imediat în coșul cu gunoi și spălați sau dezinfectați mâinile!
  3. Dezinfectați suprafețele care sunt atinse frecvent de mai multe persoane ( mânere, balustrade etc.) cu soluții dezinfectante pe bază de clor sau alcool!

  NOI LUCRĂM PENTRU FIECARE DINTRE VOI!
  CU SCOPUL PREVENIRII INFECTĂRII CU COVID-19 - ACCESUL ÎN GHERETĂ VA FI PERMIS DOAR A CÂTE UN CUMPĂRĂTOR!
  CONTĂM PE ÎNȚELEGERE ȘI STIMĂ RECIPROCĂ!
  ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE!

  16.03.2020
 • Compania «Floreni» participă la expoziția «Fabricat în Moldova»

  Compania «Floreni» din an în an participă la expoziția «Fabricat în Moldova» organizată de Camera de Comerț si Industrie a Republicii Moldova. Este cea de-a XIX-a ediție a expoziției dedicate produselor fabricate în Moldova. Beneficiați de reduceri la produsele mărcii «Floreni» vizitînd standul companiei până duminică 2 februarie.

  30.01.2020
 • Ceremonie de recompensare a câștigătorilor în competiția națională "Notorium"

  Pe data de 29.11.2019 a avut loc o ceremonie de recompensare a câștigătorilor în competiția națională "Notorium". De câțiva ani consecutivi, ”Floreni” participă și primește cel mai înalt premiu al competiției - Trofeul. Mulțumim tuturor celor care au participat la vot. Marca ”Floreni” este recunoscută de-a dreptul de către consumători printre alți producători și mărci comerciale.

  02.12.2019
 • Marca Anului se statorniceşte la „FLORENI” S.R.L.

  Compania „FLORENI” S.R.L. este deţinătoare a unei noi distincţii Mercuriul de Aur, marele premiu acordat în cadrul concursului naţional Marca Anului-2018.
  Compania îşi exprimă deplina sa recunoştinţă tuturor celora care şi-au adus contribuţia la înfăptuirea acestei reuşite.

  06.06.2019
 • Festivalul cărnii la Anenii Noi

  La 25 mai current, or. Anenii Noi a găzduit o expoziţie gastronomică a produselor din carne, care s-a desfăşurat sub auspiciile Consiliului raional. La acest eveniment şi-au expus produsele atât agenţi economici din localitate, cât şi mari producători din ţară: Mezelini, Salamer, Pukoven ş.a. Compania „FLORENI” S.R.L., lider incontestabil pe piaţa cărnii de pasăre, a surprins plăcut vizitatorii care au degustat bucate preparate din carne marinată de pasăre, marca „Mai gustos”, sau au ales să cumpere, la preţ accesibil, carne preparata la grătar.
  Expoziţia a fost vizitată de cca 15.000 de persoane.

  06.06.2019
 • La Hramul oraşului Bălţi

  Pe data de 22 mai 2019 compania „FLORENI” S.R.L. a luat parte la evenimentele organizate cu prilejul serbării Hramului oraşului Bălţi. Orăşenii au avut ocazia să participe la o degustaţie oferită de companie, să aprecieze bucatele preparate din carne marinată de pasăre, marcă „Mai gustos” (lansată recent), să savureze suculenta carne gătită cu iscusinţă la grătar de bucătarii noştri şi, totodată, să se aprovizioneze cu carne de pasăre la preţ redus.

  06.06.2019
 • Vă invităm la expoziția Fabricat în Moldova

  În perioada de la 30 ianuarie pînă la 03 februarie, vă invităm la expoziția Fabricat în Moldova, unde veți putea cumpăra carne proaspătă de pui broiler direct de la producător autohton, cu prețurile mai jos decît în punctele comerciale. Vă așteptăm!

  02.01.2019
 • Tîrgul Crăciunul Acasă

  În perioada 21.12.2018-25.12.2018 în cadrul expoziției Crăciunul Acasă, care a fost organizată de CIE Moldexpo, SRL Floreni are în mod traditional un rol activ. În acest an compania a introdus un nou concept:

  O nouă cabină de expoziție unde în fiecare zi a avut loc o loterie, cu participarea clienților și cîștigătorului I s-a acordat coșul alimentar marca “Floreni” și asta nu e tot!

  Pentru fiecare achițitie, cumpărătorul a primit un cadou garantat: stilouri, recipient pentru alimente și prosoape.

  Mulțumim tuturor pentru participare!

  27.12.2018
 • Degustare a cărnii de pasăre la Hramul Chişinăului

  Compania „Floreni” are plăcerea de a invita locuitorii şi oaspeţii capitalei să savurăm împreună atmosfera acestei deosebite sărbători.
  Compania păstrează cu grijă tradiția şi va fi onorată să vă aibă alături şi de această dată la tradiţionala degustare gratuită a preparatelor marca „Floreni”.
  Vă așteptăm cu drag lângă Primăria mun. Chişinău, pe bd. Ştefan cel Mare, 83.

  12.10.2018
 • Parcursul european al companiei „Floreni”

  Octavian Calmîc, viceministru al Economiei, şi Gheorghe Gaberi, Director General al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA), însoţiţi de reprezentanţi ai mass-media, au vizitat compania „Floreni” SRL, cel mai mare producător de carne de pasăre din Republica Moldova (60% din producţia globală). Oaspeţii au fost informaţi despre procesele de producţie, au vizitat incubatorul, fabrica de nutreţuri combinate, abatorul, halele de creştere a puilor.

  Aderarea companiei la programul naţional de finanţare „MoSEFF” a constituit un important suport economic pentru modernizarea tuturor sectoarelor de activitate ale companiei, în conformitate cu cerinţele stabilite pentru exportul produselor noastre pe piaţa europeană.

  La conferinţa de presă ce a urmat, Gheorghe Gaberi, Directorul General al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, a subliniat că în lista produselor pentru export carnea și ouăle de găină sunt prioritare.

  Curând urmează să aibă loc o reuniune a celor mai mari producători de carne de pasăre din Republica Moldova în cadrul căreia va fi analizat stadiul realizării de către companii a caietului de sarcini în vederea verificării de către reprezentanţi competenţi ai Buxelles-ului a cerinţelor de export. Condiţiile pieţei europene privind producerea cărnii de pui au fost aduse la cunoştinţa producătorilor moldoveni în anul 2013. În această perioadă companiile au optimizat substanţial procesul tehnologic, „Floreni” SRL. devenind lider incontestabil în acest sens.

  Directul General al ANSA a mai subliniat că pentru a beneficia de valorile pieţei europene este necesar de a responsabiliza producătorii în materie de garantare a calităţii şi siguranţei produselor alimentare. Un alt factor al eficientizării pieţei este colaborarea între agenţii economici care vor să exporte, partenerii europeni şi structurile de stat.

  La rândul său, Octavian Calmîc, viceministru al Economiei, a relevat progresele înregistrate de ANSA în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii laboratoarelor specializate şi instruirea specialiştilor, apropiind, astfel, momentul autorizării dreptului de a exporta pe piaţa europenă.

Introduceți numele dvs.!
Introduceți telefon sau e-mail!
Introduceți mesajul!
Atașați fișierul (jpg, png, pdf)
*nu mai mult de 4 MB:

Mesajul Dvs. a fost expediat cu succes!Vă mulțumim pentru recenzie.
Vom lua legătura cu Dvs. în curând.

Mesajul nu a putut fi trimis!