• Vă invităm la expoziția Fabricat în Moldova

  În perioada de la 30 ianuarie pînă la 03 februarie, vă invităm la expoziția Fabricat în Moldova, unde veți putea cumpăra carne proaspătă de pui broiler direct de la producător autohton, cu prețurile mai jos decît în punctele comerciale. Vă așteptăm!

  02.01.2019
 • Tîrgul Crăciunul Acasă

  În perioada 21.12.2018-25.12.2018 în cadrul expoziției Crăciunul Acasă, care a fost organizată de CIE Moldexpo, SRL Floreni are în mod traditional un rol activ. În acest an compania a introdus un nou concept:

  O nouă cabină de expoziție unde în fiecare zi a avut loc o loterie, cu participarea clienților și cîștigătorului I s-a acordat coșul alimentar marca “Floreni” și asta nu e tot!

  Pentru fiecare achițitie, cumpărătorul a primit un cadou garantat: stilouri, recipient pentru alimente și prosoape.

  Mulțumim tuturor pentru participare!

  27.12.2018
 • Degustare a cărnii de pasăre la Hramul Chişinăului

  Compania „Floreni” are plăcerea de a invita locuitorii şi oaspeţii capitalei să savurăm împreună atmosfera acestei deosebite sărbători.
  Compania păstrează cu grijă tradiția şi va fi onorată să vă aibă alături şi de această dată la tradiţionala degustare gratuită a preparatelor marca „Floreni”.
  Vă așteptăm cu drag lângă Primăria mun. Chişinău, pe bd. Ştefan cel Mare, 83.

  12.10.2018
 • Parcursul european al companiei „Floreni”

  Octavian Calmîc, viceministru al Economiei, şi Gheorghe Gaberi, Director General al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA), însoţiţi de reprezentanţi ai mass-media, au vizitat compania „Floreni” SRL, cel mai mare producător de carne de pasăre din Republica Moldova (60% din producţia globală). Oaspeţii au fost informaţi despre procesele de producţie, au vizitat incubatorul, fabrica de nutreţuri combinate, abatorul, halele de creştere a puilor.

  Aderarea companiei la programul naţional de finanţare „MoSEFF” a constituit un important suport economic pentru modernizarea tuturor sectoarelor de activitate ale companiei, în conformitate cu cerinţele stabilite pentru exportul produselor noastre pe piaţa europeană.

  La conferinţa de presă ce a urmat, Gheorghe Gaberi, Directorul General al Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, a subliniat că în lista produselor pentru export carnea și ouăle de găină sunt prioritare.

  Curând urmează să aibă loc o reuniune a celor mai mari producători de carne de pasăre din Republica Moldova în cadrul căreia va fi analizat stadiul realizării de către companii a caietului de sarcini în vederea verificării de către reprezentanţi competenţi ai Buxelles-ului a cerinţelor de export. Condiţiile pieţei europene privind producerea cărnii de pui au fost aduse la cunoştinţa producătorilor moldoveni în anul 2013. În această perioadă companiile au optimizat substanţial procesul tehnologic, „Floreni” SRL. devenind lider incontestabil în acest sens.

  Directul General al ANSA a mai subliniat că pentru a beneficia de valorile pieţei europene este necesar de a responsabiliza producătorii în materie de garantare a calităţii şi siguranţei produselor alimentare. Un alt factor al eficientizării pieţei este colaborarea între agenţii economici care vor să exporte, partenerii europeni şi structurile de stat.

  La rândul său, Octavian Calmîc, viceministru al Economiei, a relevat progresele înregistrate de ANSA în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii laboratoarelor specializate şi instruirea specialiştilor, apropiind, astfel, momentul autorizării dreptului de a exporta pe piaţa europenă.

Introduceți numele dvs.!
Introduceți telefon sau e-mail!
Introduceți mesajul!
Atașați fișierul (jpg, png, pdf)
*nu mai mult de 4 MB:

Mesajul Dvs. a fost expediat cu succes!Vă mulțumim pentru recenzie.
Vom lua legătura cu Dvs. în curând.

Mesajul nu a putut fi trimis!